сряда, 8 април 2015 г.

Изкуството иска жертви!Какво ли не се прави в България в името на изкуството и красотата... Ето какво великолепно доказателство за силата на родното преклонение към тези две свещени думички стигна до мен.

Слушайте сега:

17 годишно момиче от Стара Загора е брутално пребито от съученичка. Съобщението е от полицията и е факт: „На 6-ти април в 00:28 часа във Второ районно полицейско управление е получено съобщение от Центъра за спешна помощ в Стара Загора за прието лице с контузии по главата. Дошлите на място полицаи установили, че пострадалата е 17-годишната старозагорка С. К. (Мис Стара Загора за 2012 г....) Тя разказала, че малко по-рано нейната съученичка Е. Ш., ѝ нанесла няколко удара с твърд предмет по главата пред входа на блока, в който живее“.

Родителите на пребитото момиче разказали, че то било причакано пред входа на кооперацията и докато се опитвало да отключи входната врата, било нападнато в гръб. Три удари били нанесени по главата на С. К. С метална палка!!! И така – С. К. е настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ "Д-р Стоян Киркович" със съмнение за комоцио. Е. Ш. пък е задържана в ареста за 24 часа.

Нещо ново? Бой между съученички – напълно обикновена новина. Ежедневие. Е, вярно, с метална палка, довела до контузии по главата и съмнение за комоцио... Вероятно бой за момче, помислих си, осъзнавайки еволюцията на женската еманципация. Но не бях прочел съобщението докрай. Когато видях финала му, се изпълних с преклонение към изкуството, защото се оказа, че двете момичета са се сбили за следното:
Побойничката Е. Ш. се е снимала във видеото към песента ”Download” на рапъра Титана (!!!), а пребитата С. К. е била звездата във видеото “Бавно ZGZ” на споменатия рапър...“ Внимание сега: „Предполага се, че повод за скандала е спор за главната роля в предстоящото заснемане на видеото към песента „Ханибал“ на Титана и Киндера“.

Ето значи защо се причакват 17 годишните момичета по входовете на кооперациите в Стара Загора след полунощ и се млатят по главите с метални палки! За изкуството! В името на красотата! Браво, титанични момичета! Адмирации, Титане! Вече с нетърпение очаквам клипа на „Ханибал“, за да видя дали там ще има момиче с контузии по главата или такова, размахващо метална палка.

Да живее изкуството! И красотата, защото тя ще спаси света! Па макар и да си помогне малко с метална палка...

Няма коментари:

Публикуване на коментар